Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων

Οι γονείς μπορούν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς να επικοινωνούν και να επισκέπτονται το φροντιστήριο για άμεση και συνεχή ενημέρωση.

Η συνεχής ενημέρωση και επαφή του φροντιστηρίου με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών θεωρούμε πως είναι πολύ εποικοδομητική αλλά και απαραίτητη καθώς συμπληρώνει τη δουλειά μαθητών και καθηγητών που γίνεται στο χώρο του φροντιστηρίου και εξασφαλίζει την απαραίτητη συνεργασία με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών.

Κάθε σχολική χρονιά πραγματοποιούνται 2 δια ζώσης οργανωμένες ενημερώσεις γονέων στο χώρο του φροντιστηρίου. Η πρώτη το Νοέμβριο και η δεύτερη τον Μάρτιο. Σ’ αυτές παρευρίσκονται όλοι οι καθηγητές για να παρέχουν διεξοδική και ολοκληρωμένη ενημέρωση για την πρόοδο και την επίδοση των μαθητών.

Επίσης αμέσως μετά τα πρώτα διαγωνίσματα προσομοίωσης των Χριστουγέννων η διεύθυνση του φροντιστηρίου ενημερώνει τηλεφωνικά τους γονείς για την πορεία και την εξέλιξη των παιδιών τους σε όλα τα αντικείμενα που διδάσκονται.

Οι βαθμοί όλων των διαγωνισμάτων και test στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές αποστέλλονται άμεσα στους γονείς μέσω SMS, μόλις διορθωθούν.

elGreek
Scroll to Top